Aktiviteter

Lekeplass

Aktiviteter for de små har vi selvsagt! Lekeplassen finner du ved siden av resepsjonen vår. I trygge omgivelser kan familiens yngre medlemmer kose seg på lekeplassen, der de kan huske, klatre, hoppe på trampoline eller rett og slett treffe nye venner. Dere kan sitte på sidelinja og kose dere med en etterlengtet kopp kaffe – om ikke dere også vil leke da!

Badedam

I hjertet av campingplassen finner du vår idylliske badedam. Dette er en kjempeflott dam og er det perfekte utgangspunkt for mange aktiviteter i vannet. Her kan både små og store kose seg på en varm og frodig sommerdag. I løpet av våren kommer det flere nye aktiviteter, så følg med!

Grillområde

Mitt på campingen har vi et grillområde. Her har du som gjest tilgang til grill, bord og benker slik at dere kan nyte et måltid ute i det fri på en fin dag.

Fiskeplass

Vi tilbyr gratis fiske til alle våre gjester fra brua og ned til der elva Finna renner ut. Fiske- og jaktkort kan også kjøpes hos vår nærmeste nabo, bensinstasjonen (YX). Ta fri fra andre aktiviteter og nyt en stille ettermiddag ved elva.

TV-stue og peisstue

I vår hyggelige TV- og peisstue tilbyr vi våre gjester å slappe av foran knitrende peisvarme med en god bok. Eller kanskje dere vil se på TV med gode venner etter en lang dag i fjellet eller i nærområdet?

Smedsmo camping ligger perfekt i forhold til fjellturer i Jotunheimen og Rondane. Hyggelig vertskap, fin plassering ved elva med fiskemuligheter og i gangavstand til koselige Vågå sentrum med flere butikker og kafeer. Rolig plass. Vi trives godt på Smedsmo camping og kommer gjerne igjen til sommeren!

Med vennlig hilsen Torill Steinagard

Takk for fem fine dager. Vi har kost oss og hatt det kjempefint! Koselig vertskap.

Anne Berit Hjermstad, Atle Solstad, Tom Roger Hjermstad, Mia og Kristoffer