Aktiviteter

Avstand fra Smedsmo: 60,7 km

Gjendebåtene

Gjende ligger på 984 moh og med Gjendebåtene blir du tatt med inn i villeste Jotunheimen og Besseggen med sine eventyrlige omgivelser.

Avstand fra Smedsmo: 60,7 km

Besseggen

Besseggen er en fjellrygg i Vågå Kommune. Besseggen ligger øst i Jotunheimen, mellom Gjende og Bessvatnet. Det høyeste punktet på turen er på 1743 moh. Turen tar mellom 5–7 timer. Turen over Besseggen er en av Norges mest populære fjellturer.

Avstand fra Smedsmo: 21,9 km

Lemonsjøen Alpinsenter

Lemonsjøen Alpinsenter ligger i Vågå kommune 850 moh, midt mellom Oslo og Trondheim. Toppstasjonen er på 1200 moh. Dette er et skitrekk for alle, fra krevende til meget lett.

Avstand fra Smedsmo: 27,6km

Jotunheimen Husky Lodge

Vil du være med to- og firbeinte på vintereventyr i Jotunheimen? Det kjøres hver dag fra 1. januar til godt ut i mai. Turene tilpasses familier, vennegrupper og bedriftsturer. Jotunheimen Husky Lodge ligger i Randsverk.

Avstand fra Smedsmo: 32 km

Sjoa Rafting

Opplev verdenskjente Sjoa med sine erfarne guider. Elva Sjoa renner ut fra innsjøen Gjende 984 moh. Det er et bredt utvalg av raftingturer, og det finnes sikkert en tur som passer for nettopp deg.

Avstand fra Smedsmo: 37,7 km

Øien Øvre

Øien Øvre er en gård som ligger i Heidal, nær Jotunheimen og Rondane. Om sommeren er det rideturer på fjellet. Om vinteren kan du også oppleve naturen fra hesteryggen. En helt fantastisk opplevelse!

Smedsmo camping ligger perfekt i forhold til fjellturer i Jotunheimen og Rondane. Hyggelig vertskap, fin plassering ved elva med fiskemuligheter og i gangavstand til koselige Vågå sentrum med flere butikker og kafeer. Rolig plass. Vi trives godt på Smedsmo camping og kommer gjerne igjen til sommeren!

Med vennlig hilsen Torill Steinagard

Takk for fem fine dager. Vi har kost oss og hatt det kjempefint! Koselig vertskap.

Anne Berit Hjermstad, Atle Solstad, Tom Roger Hjermstad, Mia og Kristoffer