Om oss

Velkommen til Smedsmo Camping!

Noe av særpreget med Smedsmo camping er beliggenheten vår: midt mellom ville fjell og vakre daler. Campingen er rett og slett omgitt av vakker natur på alle kanter.

Området er et eldorado for deg som er glad i jakt, fiske og friluftsliv. Eventyret starter rett utenfor hyttedøren, enten til fots, på sykkel eller i bil. Ønsker du større utfordringer, så er Jotunheimen med sine 2000-meterstopper kun en kort biltur unna. På vinteren har vi gode stabile vinterforhold med snø og kuldegrader.

Å rusle gatelangs i Vågå sentrum er en trivelig opplevelse i seg selv. Her kan du fortsatt møte levende bygdekultur, hvor folkemusikk og håndverkstradisjoner fortsatt blir tatt i hevd, hand i hand med et moderne og variert næringsliv og fritidstilbud. Det samme gjelder byggeskikken: gammel og nytt utgjør til sammen en spennende enhet.

Våre gjester setter pris på rekreasjon, fred og ro på campingplassen og stillheten i naturen. Dette prøver vi å ta vare på. Vi lytter til behov og ønsker. Sammen med dere vil vi skape gode minner og bli en plass dere vender tilbake til år etter år.

Velkommen til oss året rundt!

om vertskapet

Som tredje generasjon er Johannes og Ronny i dag eiere, drivere og vertskap av Smedsmo camping. Med seg på laget har de Siv Irene Øyen som daglig leder og samboer til Johannes. Besteforeldra til Johannes og Ronny starta turistdrift på Smedsmo rett etter krigen. Deretter tok foreldra til Johannes og Ronny over campingen våren 1974, og har drevet den frem til 2019. Nå har de yngre kreftene overtatt.

Første generasjon, Magnhild og Ragnvald Smedsmo.
Andre generasjon, Anna og Jostein Smedsmo.
Johannes Smedsmo

Johannes Smedsmo

Eier og driver

Er den yngste sønnen på Smedsmo. Født og oppvokst i Vågå. Han er utdannet elektriker. Johannes ser løsninger hele veien, fra ide og overordnede tanker
til praktiske løsninger og utforming. Vi kan vel kalle han en altmuligmann og problemløser!

Ronny Ove Smedsmo

Ronny Ove Smedsmo

Eier og driver

Er den eldste av en søskenflokk på tre. Ronny er i tillegg medeier og driver av bensinstasjonen YX. Han har stor interesse for firbente, har sau, hest og har et lidenskapelig forhold til  gjeterhunder, nærmere bestemt border collie. Han er et rutinemenneske og overlater lite til tilfeldighetene uansett hva han har føre seg.

Siv Irene Øyen

Siv Irene Øyen

Daglig leder

Siv som er utdannet omsorgsarbeider, er et menneske med stor omtanke for alle rundt seg. Hun er hardtarbeidende, målbevisst, ryddig og veldig strukturert. Etter Johannes og Ronny tok over bedriften i 2019, var hun et enkelt valg med tanke på egenskapene hun hadde for å kunne føre denne bedriften videre.

Smedsmo camping ligger perfekt i forhold til fjellturer i Jotunheimen og Rondane. Hyggelig vertskap, fin plassering ved elva med fiskemuligheter og i gangavstand til koselige Vågå sentrum med flere butikker og kafeer. Rolig plass. Vi trives godt på Smedsmo camping og kommer gjerne igjen til sommeren!

Med vennlig hilsen Torill Steinagard

Takk for fem fine dager. Vi har kost oss og hatt det kjempefint! Koselig vertskap.

Anne Berit Hjermstad, Atle Solstad, Tom Roger Hjermstad, Mia og Kristoffer